Zonnepanelen

Wilt u ook zelfvoorzienend worden in energie en uw maandelijkse energiekosten fors verlagen? Door te investeren in zonnepanelen kunt u uw eigen energie opwekken waarmee u in uw eigen energiebehoeften kan voorzien. Zonnepanelen zijn een zeer aantrekkelijke investering. Sinds januari 2023 is het btw-tarief op zonnepanelen verlaagd naar 0%. Je betaalt dus geen btw over de aanschaf van jouw zonnepanelen en btw-teruggave is hierdoor niet meer nodig.

Rendement

Zonnepanelen zijn beschikbaar in veel verschillende varianten, passend bij elke situatie en budget. Door te kiezen voor een zonnepaneel van een goede kwaliteit en geïnstalleerd door ons als gecertificeerd installateur bent u verzekerd van een goed rendement, een hoge garantie, een lange levensduur en een veilige installatie op uw dak. Goforsunpower B.V. is opgericht in 2015 en onderdeel van Kerkhof Technische Installaties, met dit bedrijf installeren we zonnepanelen, laadpalen en Quookers.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op uw woning? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Waarom zonnepanelen?

  • Direct een lagere energierekening

  • U draagt bij aan een beter milieu

  • Waardestijging van uw woning

  • Zelf energie opwekken

  • Weinig onderhoud

Interesse in zonnepanelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.