Airco Overberg

Waarom een airco laten plaatsen in Overberg

Woont u in Overberg en overweegt u om een airco te laten plaatsen? Met de aanschaf van een airco systeem bent u verzekerd van een comfortabel binnenklimaat voor zowel de zomer- als winterdagen. Een airco zorgt niet alleen voor een optimaal klimaat in de woning, ook de temperatuur en luchtvochtigheid kunnen op een comfortabel niveau worden gebracht.

Niet alleen kan er gekoeld worden met een airco in de zomerse dagen, ook kan een airco een uitermate goede uitkomst bieden voor de winterperiode. Tijdens de warme zomerdagen kan u ongestoord uw dagelijkse werkzaamheden blijven uitvoeren en daarnaast genieten van een koele nachtrust. In de winterperiode kan een airco juist gebruikt worden om de desbetreffende ruimte in de woning energiezuinig te verwarmen.

Wij zijn uw lokale specialist

We beschikken over een opgeleid team van monteurs die continu worden getraind en geschoold om vakkundig overweg te kunnen met alle systemen en producten. Al onze monteurs zijn F-gassen gecertificeerd en wij als bedrijf zijn F-gassen en STEK-gecertificeerd. Een belangrijk aspect van ons bedrijf is dat we onze diensten uitvoeren met eigen medewerkers, zonder werkzaamheden uit te besteden. Hierdoor kunnen we de kwaliteit van onze diensten nauwlettend controleren en garanderen.
Wij kopen uitsluitend in bij de Nederlandse LG distributeur, zo ontvangt u ook de garantie van LG. Een ander voordeel is dat we de producten uit voorraad kunnen leveren, hierdoor hebben we een snelle levertijd.

Ontdek de mogelijkheden

Bij ons kunt u zich vrijblijvend laten adviseren over de mogelijkheden van airco in Overberg. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en samen te kijken naar wat het meest geschikt is voor uw specifieke situatie en wensen. Dit gesprek kan plaatsvinden in onze showroom, maar ook bij u thuis.

Waarom zoveel mensen in Overberg voor Kerkhof Technische Installaties kiezen

Wij zijn trots op onze hoge klanttevredenheidsscore van 9,5 op klantenvertellen.nl. Dit getuigt van de consistente kwaliteit van onze dienstverlening en de tevredenheid van onze klanten over onze service. Vanwege onze 35 jaar ervaring in de installatietechniek heeft u aan ons een betrouwbare partner voor het plaatsen van een airco in Overberg.

Excellent service,

The Kerkhof installation team was excellent. They were extremely professional and tidied everything up which was commendable considering that it rained the whole day.
- Leersum - 20 juni 2024

Prima gewerkt.

Ik heb slechts 1 opmerking: ze hebben een soort expansievat geplaats zonder overleg over de plek op de wand. Meer naar rechts was veel beter [...]
- MILLINGEN AAN DE RIJN - 13 juni 2024

Super nette jongens, top afgewerkt !

Van begin tot eind super netjes gewerkt ,! Enthousiaste jongens die voor alles een oplossing hebben! Zeer tevreden
- Wageningen-Hoog - 10 juni 2024

Service & onderhoud aan uw airco in Overberg

Onderhoud aan uw airconditioning is erg belangrijk. Naast het feit dat het de levensduur van uw airconditioning verlengt, zorgt het ook voor een gezondere leefomgeving. Het inademen van vervuilde lucht wilt u natuurlijk voorkomen. Bij het onderhouden van de airconditioning behandelen wij de volgende punten:

  • Reinigen van het binnen- en buitendeel, zowel binnen- als buitenkant
  • Koeltechnische controle
  • Het uitvoeren van kleine reparaties wanneer nodig

Airconditioning onderhoud klinkt vaak als onnodige kosten, maar het jaarlijks onderhouden van uw airconditioning vermindert storingen en bespaart grote uitgaven aan reparatiekosten.

Onderhoud nodig voor uw airconditioning in Overberg? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Routebeschrijving naar onze showroom

Neem de Bergweg richting Amerongen. Weg vervolgen naar de Koenestraat. Neem op de rotonde de derde afslag naar de N225 richting Elst. Ga bij de rotonde rechtdoor en blijf op de N225. Ga na 3 kilometer nogmaals rechtdoor op de rotonde en blijf weer op de N225. Neem na 1,5 kilometer de tweede afslag op de rotonde naar de Autoweg. Sla na 20 meter rechtsaf naar de Utrechtsestraatweg. Sla na 600 meter linksaf en parkeer bij ons op het terrein.

Interesse in airconditioning? Vraag vrijblijvend een offerte aan.