Airco Bennekom

Waarom een airco laten plaatsen in Bennekom

Woont u in Bennekom en overweegt u om een airco te laten plaatsen? Met de aanschaf van een airco systeem bent u verzekerd van een comfortabel binnenklimaat voor zowel de zomer- als winterdagen. Een airco zorgt niet alleen voor een optimaal klimaat in de woning, ook de temperatuur en luchtvochtigheid kunnen op een comfortabel niveau worden gebracht.

Niet alleen kan er gekoeld worden met een airco in de zomerse dagen, ook kan een airco een uitermate goede uitkomst bieden voor de winterperiode. Tijdens de warme zomerdagen kan u ongestoord uw dagelijkse werkzaamheden blijven uitvoeren en daarnaast genieten van een koele nachtrust. In de winterperiode kan een airco juist gebruikt worden om de desbetreffende ruimte in de woning energiezuinig te verwarmen.

Wij zijn uw lokale specialist

We beschikken over een opgeleid team van monteurs die continu worden getraind en geschoold om vakkundig overweg te kunnen met alle systemen en producten. Al onze monteurs zijn F-gassen gecertificeerd en wij als bedrijf zijn F-gassen en STEK-gecertificeerd. Een belangrijk aspect van ons bedrijf is dat we onze diensten uitvoeren met eigen medewerkers, zonder werkzaamheden uit te besteden. Hierdoor kunnen we de kwaliteit van onze diensten nauwlettend controleren en garanderen.
Wij kopen uitsluitend in bij de Nederlandse LG distributeur, zo ontvangt u ook de garantie van LG. Een ander voordeel is dat we de producten uit voorraad kunnen leveren, hierdoor hebben we een snelle levertijd.

Ontdek de mogelijkheden

Bij ons kunt u zich vrijblijvend laten adviseren over de mogelijkheden van airco in Bennekom. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en samen te kijken naar wat het meest geschikt is voor uw specifieke situatie en wensen. Dit gesprek kan plaatsvinden in onze showroom, maar ook bij u thuis.

Waarom zoveel mensen in Bennekom voor Kerkhof Technische Installaties kiezen

Wij zijn trots op onze hoge klanttevredenheidsscore van 9,5 op klantenvertellen.nl. Dit getuigt van de consistente kwaliteit van onze dienstverlening en de tevredenheid van onze klanten over onze service. Vanwege onze 35 jaar ervaring in de installatietechniek heeft u aan ons een betrouwbare partner voor het plaatsen van een airco in Bennekom.

Excellent service,

The Kerkhof installation team was excellent. They were extremely professional and tidied everything up which was commendable considering that it rained the whole day.
- Leersum - 20 juni 2024

Prima gewerkt.

Ik heb slechts 1 opmerking: ze hebben een soort expansievat geplaats zonder overleg over de plek op de wand. Meer naar rechts was veel beter [...]
- MILLINGEN AAN DE RIJN - 13 juni 2024

Super nette jongens, top afgewerkt !

Van begin tot eind super netjes gewerkt ,! Enthousiaste jongens die voor alles een oplossing hebben! Zeer tevreden
- Wageningen-Hoog - 10 juni 2024

Service & onderhoud aan uw airco in Bennekom

Naast het installeren van airconditioning in Bennekom, bieden wij ook onderhoudsdiensten aan waarbij we alles inspecteren, controleren en reinigen. Na deze werkzaamheden zullen wij ook een onderhoudsrapportage voor u opstellen.

Wij zien onderhoud als een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Regelmatig onderhoud van een airco helpt om energie te besparen, de levensduur van het systeem te verlengen en de veiligheid te waarborgen. Bij het onderhouden van de airconditioning behandelen wij de volgende punten:

  • Reinigen van het binnen- en buitendeel, zowel binnen- als buitenkant
  • Koeltechnische controle
  • Het uitvoeren van kleine reparaties wanneer nodig

Onderhoud nodig voor uw airco in Bennekom? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Routebeschrijving naar onze showroom

Neem de Molenstraat en sla na 950 meter linksaf naar de Van Balverenweg. Ga verder op de Langesteeg. Neem de Dijkgraaf, Kraatsweg, Werftweg en Zuidelijke Meentsteeg naar de Geertesteeg in Rhenen. Neem de Nieuwe Veenendaalseweg naar de Autoweg. Ga verder op de Autoweg en sla na 2,8 kilometer linksaf naar de Utrechtsestraatweg. Sla na 600 meter linksaf en parkeer bij ons op het terrein.

Interesse in airconditioning? Vraag vrijblijvend een offerte aan.