Airconditioning Doorn

Airconditioning in Doorn

Woont u in Doorn en overweegt u een airconditioning te laten plaatsen? Wij zijn uw lokale specialist voor het installeren van airco’s.

Neem contact op met één van onze specialisten om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Waarom zoveel mensen in Doorn voor Kerkhof Technische Installaties kiezen

Top installatie!

Ze kwamen met 4 man sterk om de airco’s te plaatsen, alles in één dag en vlekkeloos verlopen. Top bedrijf!
- Veghel - 12 september 2023

Na een “slechte” start een goed resultaat.

Ik heb het idee dat diegene die uiteindelijk de installatie gaat doen ook de situatie ter plekke eerst komt bekijken.Dit om misverstanden te voorkomen zoals [...]
- Rhenen - 9 september 2023

Tot nu toe alles vlot en goed geregeld!!

Zie boven
- Leersum - 29 juli 2023

Service & onderhoud aan uw airconditioning in Doorn

Onderhoud aan uw airconditioning is erg belangrijk. Naast het feit dat het de levensduur van uw airconditioning verlengt, zorgt het ook voor een gezondere leefomgeving. Het inademen van vervuilde lucht wilt u natuurlijk voorkomen. Bij het onderhouden van de airconditioning behandelen wij de volgende punten:

  • Reinigen van het binnen- en buitendeel, zowel binnen- als buitenkant
  • Koeltechnische controle
  • Het uitvoeren van kleine reparaties wanneer nodig

Airconditioning onderhoud klinkt vaak als onnodige kosten, maar het jaarlijks onderhouden van uw airconditioning vermindert storingen en bespaart grote uitgaven aan reparatiekosten.

Onderhoud nodig voor uw airconditioning in Doorn? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Voordelen van airconditioning

  • Koeling van de desbetreffende ruimte

  • Ontvochtiging van de lucht

  • Ventilatie van de ruimte

  • Hogere productiviteit

Waarom een airconditioning?

Een optimaal klimaat in de woning

In de zomer genieten van een heerlijk en aangenaam klimaat in de woning? Dan is de aanschaf van een airco iets voor u. Een airco zorgt niet alleen voor een optimaal klimaat in de woning, ook de temperatuur en vochtigheidsgraad kunnen op een comfortabel niveau gebracht worden. Tijdens de warme zomerdagen kan u ongestoord uw dagelijkse werkzaamheden blijven uitvoeren en genieten van een koele en rustige nachtrust.

Koelen en verwarmen

Niet alleen kan er gekoeld worden met een airco in de zomerse dagen, ook kan een airco een uitermate goede uitkomst bieden voor de winterperiodes. Een airco kan namelijk ook in de winterperiode gebruikt worden om de desbetreffende ruimte in de woning te verwarmen.

Comfortabel binnenklimaat

Met de aanschaf van een airconditioning systeem bent u het hele jaar door verzekerd van een comfortabel en optimaal binnenklimaat voor zowel de zomer- en winterdagen.

Energiezuinig

De airconditioning anno nu zijn te vergelijken met een warmtepomp. Dat houdt in dat ze naast het koelen ook energiezuinig kunnen verwarmen. Een warmtepomp haalt 75% van zijn energie uit de buitenlucht of de warmte van de aarde, waardoor het verbruik van elektriciteit lager is.

Interesse in airconditioning? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen