Airconditioning Nijmegen

Airconditioning in Nijmegen

Woont u in Nijmegen en overweegt u een airconditioning te laten plaatsen? Wij zijn uw lokale specialist voor het installeren van airco’s.

Neem contact op met één van onze specialisten om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Waarom zoveel mensen in Nijmegen voor Kerkhof Technische Installaties kiezen

Uitstekend bedrijf.

Aardige mensen die de tijd voor je nemen en doen wat ze beloven.
- Wageningen - 1 juni 2023

Fantastisch!!!

Goed advies over aanschaf en mogelijkheden airco en vervangen meterkast, ze nemen alle tijd voor je. De wensen die ik aangaf toen de airco expert [...]
- Beukers - 31 mei 2023

Gewoon top

Niks op aan te merken. Erg tevreden van begin tot eind.
- Odijk - 29 mei 2023

Service & onderhoud aan uw airconditioning in Nijmegen

Onderhoud aan uw airconditioning is erg belangrijk. Naast het feit dat het de levensduur van uw airconditioning verlengt, zorgt het ook voor een gezondere leefomgeving. Het inademen van vervuilde lucht wilt u natuurlijk voorkomen. Bij het onderhouden van de airconditioning behandelen wij de volgende punten:

  • Reinigen van het binnen- en buitendeel, zowel binnen- als buitenkant
  • Koeltechnische controle
  • Het uitvoeren van kleine reparaties wanneer nodig

Airconditioning onderhoud klinkt vaak als onnodige kosten, maar het jaarlijks onderhouden van uw airconditioning vermindert storingen en bespaart grote uitgaven aan reparatiekosten.

Onderhoud nodig voor uw airconditioning in Nijmegen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Voordelen van airconditioning

  • Koeling van de desbetreffende ruimte

  • Ontvochtiging van de lucht

  • Ventilatie van de ruimte

  • Hogere productiviteit

Waarom een airconditioning?

Een optimaal klimaat in de woning

In de zomer genieten van een heerlijk en aangenaam klimaat in de woning? Dan is de aanschaf van een airco iets voor u. Een airco zorgt niet alleen voor een optimaal klimaat in de woning, ook de temperatuur en vochtigheidsgraad kunnen op een comfortabel niveau gebracht worden. Tijdens de warme zomerdagen kan u ongestoord uw dagelijkse werkzaamheden blijven uitvoeren en genieten van een koele en rustige nachtrust.

Koelen en verwarmen

Niet alleen kan er gekoeld worden met een airco in de zomerse dagen, ook kan een airco een uitermate goede uitkomst bieden voor de winterperiodes. Een airco kan namelijk ook in de winterperiode gebruikt worden om de desbetreffende ruimte in de woning te verwarmen.

Comfortabel binnenklimaat

Met de aanschaf van een airconditioning systeem bent u het hele jaar door verzekerd van een comfortabel en optimaal binnenklimaat voor zowel de zomer- en winterdagen.

Energiezuinig

De airconditioning anno nu zijn te vergelijken met een warmtepomp. Dat houdt in dat ze naast het koelen ook energiezuinig kunnen verwarmen. Een warmtepomp haalt 75% van zijn energie uit de buitenlucht of de warmte van de aarde, waardoor het verbruik van elektriciteit lager is.

Interesse in airconditioning? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen