Over ons

Kerkhof Technische Installaties is een familiebedrijf uit Rhenen waar kwaliteit, service en klanttevredenheid op de eerste plaats staat. Met inmiddels 3 generaties aan kennis en ervaring kunnen wij onszelf met trots een totaal installateur en specialist noemen. Vanwege onze 35 jaar aan ervaring in de installatietechniek heeft u aan ons een betrouwbare partner.

Wij installeren en onderhouden, voor zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers, op het gebied van onder andere:

  • Centrale verwarming
  • Airconditioning
  • Zonnepanelen
  • Warmtepompen
  • Loodgieterswerk
  • Gas
  • Water
  • Sanitair

Bekijk hier onze certificeringen.

Goforsunpower B.V. is opgericht in 2015 en onderdeel van Kerkhof Technische Installaties, met dit bedrijf installeren we zonnepanelen, laadpalen en Quookers.

U kunt zich bij ons vrijblijvend laten adviseren over de mogelijkheden. Wij beantwoorden al uw vragen en kijken samen naar wat het beste bij uw situatie en wensen past. Dit kan zowel in onze showroom, als bij u thuis.

Missie
Onze missie is om hoogwaardige, op maat gemaakte installatiediensten te leveren die de verwachtingen van onze klanten overtreffen. Met onze kennis en ervaring streven we ernaar om voorop te lopen in het creëren van een optimaal werk- en wooncomfort. We zetten ons in om onze klanten te voorzien van kwalitatieve en betrouwbare installaties die voldoen aan hun specifieke behoeften. Onze dienstverlening stopt niet na de installatie en we zijn vastberaden om onze klanten te ondersteunen gedurende de gehele levensduur van hun installaties.

Visie
Als een toonaangevend familiebedrijf in Rhenen streven wij ernaar om de standaard te zetten voor kwaliteit, service en klanttevredenheid in de installatietechniek. We bouwen voort op drie generaties aan kennis en ervaring om onszelf te positioneren als dé totaalinstallateur en specialist in onze regio. Door voortdurend te innoveren en te investeren in onze medewerkers en technologieën, streven we ernaar om onze positie als betrouwbare partner voor zowel particuliere als zakelijke klanten te versterken. Door onze inzet voor duurzame en milieuvriendelijke oplossingen dragen we ons steentje bij aan het bouwen van een leefomgeving die niet alleen voldoet aan de behoeften van het heden, maar ook de mogelijkheden van toekomstige generaties waarborgt.

Erkend leerbedrijf

De jarenlange praktijkkennis die wij hebben opgedaan in de installatie wereld willen wij graag overbrengen op enthousiaste mensen om verzekerd te zijn van een glansrijke toekomst met deskundige vakmensen. Kerkhof Technische Installaties is een erkend leerbedrijf die is aangesloten bij SBB. Zo leiden wij leerling monteurs op tot echte creatieve duizendpoten. Wij bieden persoonlijke begeleiding en de aandacht die nodig is om uit te groeien tot een volwaardig monteur. Ook zijn opleidingen en cursussen mogelijkheden die wij bieden om verder te groeien in je persoonlijke ontwikkeling.

Werken bij Kerkhof Technische Installaties?

Ben je in voor een uitdaging, ben je nieuwsgierig en hou je ervan om samen te werken aan oplossingen? Solliciteer dan op één van onze openstaande vacatures.