Vastgoedbeheer

Uw vastgoed beheren wij; Kerkhof Technische Installaties is uw specialist en partner op het gebied van onderhoud aan onder andere verwarmingsinstallaties, koeltechnische installaties, luchtbehandeling en meet- en regeltechniek. Met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van onderhoud aan technische installaties ontzorgen wij u als opdrachtgever. Wij beschikken over een team van specialisten die graag meedenken met haar opdrachtgevers om complexe vraagstukken op te lossen.

Voordelen van Kerkhof Technische Installaties als partner voor al uw vastgoedonderhoud

Bent u vastgoedeigenaar of vastgoedbeheerder en wilt u dat uw vastgoed op het gebied van WTB installaties goed onderhouden wordt? Dan bent u bij Kerkhof Technische Installaties aan het juiste adres. Wij bieden een landelijke totaaloplossing voor zowel reparatie als technisch onderhoud aan uw gebouwen. Door onze ruime kennis, professionele aanpak en persoonlijke benadering is uw vastgoed bij ons in de goed handen. Onze opdrachtgevers staan centraal.

Wij bieden zowel directe hulp, als hulp op afspraak. Met ons aan uw zijde bent u niet alleen voorzien van een betrouwbare partner, ook uw vastgoed is bij ons in juiste handen.
Wij garanderen u, een uw huurders een optimale dienstverlening doormiddel van onze landelijke dekking. Onze specialisten staan altijd voor u klaar.

Vastgoedmanagement van Kerkhof Technische Installaties?

  • Landelijke dekking, sterke regionale partner

  • Betrouwbare partner: ervaren team van monteurs en korte lijnen

  • Maatwerk

  • Service en onderhoud

Wenst u meer informatie of een offerte te ontvangen?