0318 470 660 Ma - Vr 08:00 - 16:30 Utrechtsestraatweg 206-206A Rhenen

LG Artcool shop

LG Art Cool is marktleider op het gebied van design. Daarom zijn wij er trots op dat wij door LG geselecteerd zijn als officieel LG Art Cool dealer.
In een uniek showroomconcept maakt u kennis met alle design airco’s van LG.

Ervaar dat een LG airconditioner een smaakvol onderdeel van uw interieur kan zijn. Want naast koele lucht ademt een LG art Cool airconditioner vooral uw persoonlijke smaak.
Effen kleuren of compleet artwork? Dankzij het verwisselbare front worden de unieke ontwerpen in een handomdraai een stijlvol onderdeel van uw eigen interieur.

Met de ultradunne en energiezuinige Art Cool airconditioners geniet u van optimaal comfort met als resultaat een ongestoorde nachtrust en een frisse werklust.
Dit allemaal door de fluisterstille werking, maar ook dankzij het unieke Neo Plasma-filter, dat onaangename geurtjes en de kleinste stofdeeltjes verwijdert.

Met Art Cool airconditioners kiest u voor doordacht design en betrouwbare kwaliteit.

Wij inspireren u graag met een deskundig advies over design en comfort en verwelkomen u graag in onze Art Cool shop. Wij adviseren u ook graag ter plaatse. Wij verzorgen graag uw onderhoud, zodat u jarenlang verzekerd bent van een comfortabel klimaat.