0318 470 660 Ma - Vr 08:00 - 16:30 Utrechtsestraatweg 206-206A Rhenen

Inventum

Veilig en vertrouwd, dat is een belofte die Inventum al meer dan 100 jaar kan waarmaken. Hun missie is om voor alles aan een duurzame, energiebesparende oplossing te werken. Innovatie zit in hun DNA. Inventum is een oer-Hollands bedrijf dat begin vorige eeuw kansen zag in elektriciteit, als energiebron voor apparaten. Die tijd hebben ze achter zich gelaten, maar inventief zijn ze gebleven.

Spaarpomp

De Inventum Spaarpomp is een hybride warmtepomp. Dat betekent dat hij werkt op elektriciteit, maar ook kan worden ondersteund door de cv-ketel. Is er in huis meer vermogen nodig, bijvoorbeeld als het buiten heel koud is, dan springt de cv-ketel even bij. Inventum heeft de spaarpomp bewust heel simpel gemaakt, zonder ingewikkelde installaties en apparaten. De Spaarpomp is compact en kan eenvoudig worden geïnstalleerd, geen grote apparaten in de tuin of op het dak. Hij werkt in combinatie met bijna iedere cv-ketel en zorgt ook nog eens voor gezonde lucht in de woning.

Voordelen:

  • Compact, past overal , combineert met bijna iedere cv-ketel en heeft geen buitenunit
  • Gezond, zorgt voor een gezond binnenklimaat door natuurlijke ventilatie
  • Gasbesparing, tot wel 25 %- 50% gas
  • Op de Inventum spaarpomp is een subsidieaanvraag mogelijk

 

Ecolution

De Ecolution ventilatiewarmtepomp is een doorbraak in energiebesparing. De ventilatiewarmtepomp ventileert de woning en zorgt voor frisse en gezonde verse lucht. Bovendien wint hij alle warmte terug uit ventilatielucht. De Ecolution benut de warme lucht uit de woning, voordat het warm naar buiten geventileerd wordt. Met deze teruggewonnen warmte wordt nieuwe cv-warmte en warm tapwater gerealiseerd waarmee de woning weer opnieuw verwarmd wordt. De Ecolution maakt de hr-ketel 35% zuiniger.

Er zijn twee versies van de Ecolution: de solo en combi uitvoering. Wat is het verschil? De Solo zorgt voor mechanisch ventileren en levert warmte voor het verwarmingssysteem. De Combi 50 ventileert ook mechanisch, levert warmte voor het verwarmingssysteem en draagt bij aan het opwekken van warm tapwater. De Ecolution werkt samen met iedere hr-ketel.

Subsidie
De aanschaf van een Ecolution ventilatiewarmtepomp en de Inventum Spaarpomp is extra aantrekkelijk door de subsidiemogelijkheden. In combinatie met de besparing op je energierekening wordt de terugverdientijd van de investering nu een stuk korter.