0318 470 660 Ma - Vr 08:00 - 16:30 Utrechtsestraatweg 206-206A Rhenen

Technisch onderhoud

Voor het goed en blijvend functioneren van technische installaties is onderhoud van groot belang. In samenwerking met beheerders van gebouwen stellen wij onderhoudssystemen en schema’s voor waardoor een langdurige en betrouwbare werking van de installaties gewaarborgd is.

Onder technische installaties verstaan wij bijvoorbeeld verwarming-, koel-, luchtbehandeling-, sanitaire-, meet en regel- installaties.

Het technisch onderhoud aan de technische installaties bestaat o.a. uit preventief en correctief onderhoud, nul-metingen, wettelijke keuringen aan stookinstallaties, lucht- en C.V. zijdig inregelen, aanpassingen en vervanging.
Technische installaties welke bij onze afdeling Technische Onderhoud in onderhoud zijn kunnen d.m.v. van implementatie van Gebouwen Beheer Systemen (GBS) op afstand bewaakt worden op storingen, energieverbruik en bedrijfsvoering.

Technische storing

Bij technische problemen is onze storingsdienst dag en nacht bereikbaar en staan voor u klaar om de storing binnen de kortst mogelijke tijd op te lossen.

Bij ons zijn uw technische installaties in goede handen.