0318 470 660 Ma - Vr 08:00 - 16:30 Utrechtsestraatweg 206-206A Rhenen

Inventum Spaarpomp

De Inventum Spaarpomp is een hybride warmtepomp. Dat betekent dat hij werkt op elektriciteit, maar ook kan worden ondersteund door de cv-ketel. Is er in huis meer vermogen nodig, bijvoorbeeld als het buiten heel koud is, dan springt de cv-ketel bij. Inventum heeft de spaarpomp bewust heel simpel gemaakt, zonder ingewikkelde installaties en apparaten. De Spaarpomp is compact, kan eenvoudig worden geïnstalleerd en heeft geen buitenunit. Hij werkt in combinatie met bijna iedere cv-ketel en zorgt ook nog eens voor gezonde lucht in de woning. Lees hier meer over de Inventum Spaarpomp.

Actieprijs

De actieprijs voor de spaarpomp installatie bedraagt €3950.- incl BTW*. Voor de Inventum Spaarpomp is een subsidie aanvraag mogelijk. Het subsidiebedrag voor de Inventum Spaarpomp  bedraagt €1500. U investeert uiteindelijk €2450.- incl BTW* voor een Inventum Spaarpomp inclusief installatie door een deskundige gecertificeerde installateur.

De installatie wordt voor deze prijs geheel bedrijfsvaardig, inclusief geïsoleerde dakdoorvoer en Honeywell Chronotherm Touch ruimteklokthermostaat, opgeleverd.

Optioneel: het plaatsen van een RF-zender. Een RF-zender is een standenschakelaar die tijdelijk de mogelijkheid biedt om uw afzuigsysteem te regelen in de badkamer.

Voorwaarden

*Deze prijs is van toepassing als de bestaande standenschakelaar hergebruikt kan worden.


Techneco Elga

De Elga is de hybride warmtepomp van Techneco. Hybride houdt in dat elektriciteit en gas samen werken. Deze warmtepomp wordt naast een bestaande gasketel geplaatst. Het grootste gedeelte van het jaar draait de Elga voor de verwarming van het huis, indien nodig springt de ketel bij. Lees hier meer over de Elga warmtepomp.

Actieprijs

De actieprijs voor de Elga installatie bedraagt €4500.- incl BTW. Voor de Elga is een subsidie aanvraag mogelijk. Het subsidiebedrag voor de Techneco Elga bedraagt €1700. U investeert uiteindelijk €2800.- incl BTW voor een Elga warmtepomp inclusief installatie door een deskundige STEK-gecertificeerde installateur.